Uudised

Kodustel käsitöövorstidel on hoopis teine tera 04. detsember gartoselin

Kas oled proovinud ise vorste valmistada või siis vähemalt mõelnud selle peale? Kas tead, et rasva peaks ikka ka liha hulgas olema, siis tuleb vorst hea mahlane, mitte kuiv saepuru?


Tule õpi ise erikujulisi ja –mõõdulisi koduseid vorste tegema. Hakkliha ettevalmistamine, maitsete timmimine, parajalt ja kaunis lõdvalt vorstimassi toppimine soolde, vorstile sobiva pikkuse valimine, keerude peale tegemine või rõngasse keeramine ja viimaks grillile või ahju panemine. See on omaette elamus!

Teeme seda üheskoos ja lõbusalt ja saame vorsti tegemise tunde kätte. Need vorstid ei jää kindlasti viimasteks.

Jõulud on ukse ees ja kaugel see jaanipäevgi on.

Tule proovi vorstitegu 8.detsembril! Registreerida saab siin.

Täienduskoolitus
 

Tule õpi ise erikujulisi ja –mõõdulisi koduseid vorste tegema. Hakkliha ettevalmistamine, maitsete timmimine, parajalt ja kaunis lõdvalt vorstimassi toppimine soolde, vorstile sobiva pikkuse valimine, keerude peale tegemine või rõngasse keeramine ja viimaks grillile või ahju panemine. See on omaette elamus!

Teeme seda üheskoos ja lõbusalt ja saame vorsti tegemise tunde kätte. Need vorstid ei jää kindlasti viimasteks.

Jõulud on ukse ees ja kaugel see jaanipäevgi on.

Tule proovi vorstitegu 8.detsembril! Registreerida saab siin.

Täienduskoolitus