e-kursus - Toiduhügieeni koolitus (8 t)

30. jaanuar 2025

Koolitus toimub e-õppekeskkonnas Moodle. Õpi endale sobival ajal ja kohas!

 

Koolituse korraldus

E-kursuse läbimise tempo valib antud ajavahemikul osaleja ise. Materjali läbitöötamiseks on e-keskkonnas Moodle aega kuni viis päeva. Enne koolituse algust saadetakse õppija meilile kursusele sisenemiseks vajalik sissepääsukood ja juhised. Peale õppematerjali omandamist, tuleb sooritada teadmiste kontrolliks vastav test. Testi sooritamiseks on aega üks tund. Koolitaja saadab testi tulemuste kohta tagasiside ja teeb vajadusel täiendava nõustamise. Ka koolituse käigus toimub koolitajaga suhtlemine meili teel või Moodle`i keskkonnas.

 

Õppe sisu: 

-toitu käsitlevad õigusaktid 

-toiduhügieeni põhimõtted 

-mikroorganismid ning nende kasvu ja paljundamist mõjutavad tegurid 

-toidu füüsikaline, keemiline ja bioloogiline saastumine 

-toidu kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja –infektsioonid ning nende vältimine 

-toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll käitlemisel 

-enesekontrollisüsteem toidukäitlemisettevõttes 

-isiklik hügieen 

-puhastus ja desinfetseerimine 

-kahjuritõrje 

-test 

 

Koolituse hind ühele osalejale on 88 eurot.

 

Koolitusele on vajalik eelnevalt registreeruda.

 

Lisainfo: koolitusjuht Gärt Oselin / gart.oselin@jkhk.ee / mobiil 515 5611

 

Registreerin koolitusele SIIT

Vaata rohkem koolitusi
Avaldatud 23.01.2023. Viimati muudetud 07.01.2025.