Kõikidel võistlejatel olid abilised ja Alice’it assisteeris Martin. Nende koostöö sujus suurepäraselt ja tulemuseks vägev kolmas koht!
Alice ja Martin on väga rõõmsad saavutatu üle. Nähti ju selleks palju vaeva ning närvipinget oli omajagu.
Võistlejatel tuli etteantud aja jooksul valmistada pidulik isutekitaja, broileriliha ja –subprodukte sisaldav pearoog ning magustoit, milles on kasutatud Fazeri riivleiba ning meetooteid.
Nende juhendajad olid Marika Kasvand ja Kati Adul. Marika tõi välja, et konkurents oli väga kõva. Näiteks võitja mentoriks oli tuntud tippkokk ning Eesti Peakokkade Ühenduse president Taigo Lepik.
Valdkonna juhtõpetaja Laida Reitmann kiidab kogu meeskonda, sest abilisi oli palju. Ta lisab, et Järvamaa kutsehariduskeskuses on toitlustuse õpe olnud heal tasemele juba kodumajanduse eriala algusest peale. Nüüd kus mitmeid aastaid koolitame õpilasi koka erialal oleme jõudnud kõige tugevamate koolide konkurentsi. Hea tase annab tagasisidet juba sellel näol, et koka erialale oli käesoleval suvel palju avaldusi ja loodame, et see huvi, õppida kokaks just meie koolis, vaid kasvab.
Võistluse peakohtunik Marko Sõmer kinnitas auhinnatseremoonial, et tase oli väga kõrge, isegi enam, kui eelmistel aastatel, "Kõik olid väga tublid ja meil oli väga pikk vaidlus kohtade pärast."
Noorkokk 2020 tiitlile kandideerisid üle Eesti seitse väljavalitut: Alice Adamson (Järvamaa Kutsehariduskeskus), Sirelyn Miljand (Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool), Carina-Elisabeth Hade (Tartu Kutsehariduskeskus), Taivo Suurpuu (Viljandi Kutseõppekeskus), Milena Simane (Pärnumaa Kutsehariduskeskus), Polina Kopõlova (Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus) ja Marleen Murumets (Kehtna Kutsehariduskeskus).
Võitslusest on ülevaade Õhtulehe artiklist SIINlink opens on new page