Kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia täienduskoolitus (24 t) kavandamisel
Eritüüpi laudade katmine ja teenindamine (24 t) kavandamisel
Erikujuliste makroonide valmistamise töötuba (7 t) kavandamisel (max 5 osalejat grupis)
Ekleeride valmistamise õpiamps (8 t) kavandamisel
Makroonide valmistamise töötuba (4 t) kavandamisel (max 5 osalejat grupis)
Koduste vorstide valmistamise koolitus (6 t) kavandamisel
Pärmitainast saiade ja pirukate valmistamise töötuba (6 t) kavandamisel
Catering-teeninduse korraldamine (60 t) kavandamisel
Dessertide valmistamine- praktiline täienduskoolitus (20 t)
Külmade suupistete valmistamine - praktiline täienduskoolitus (20 t)
Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia täienduskoolitus (80 t)
Slaavi rahvusköök - praktiline täienduskoolitus (20 t)
Tervislikud aedviljatoidud - praktiline täienduskoolitus (20 t)
Vahemeremaade rahvustoidud - praktiline täienduskoolitus (40 t)
Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes (40 t)
Serveerimise ja teenindamise alused ning jookide algõpetus (40 t)
3D-piparkookide valmistamise ja kaunistamise töötuba (6 t)
Pitsiliste piparkookide valmistamine (4 t)
Piparkoogist jõuluehete valmistamine (5 t)
Kitsejuustu valmistamine koduköögis (10 t) täpsustamisel
- kondiitritoodete_valmistamise_tehnoloogia_taienduskoolitus_24_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- erituupi_laudade_katmise_ja_teenindamise_koolitus_24_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- erikujuliste_makroonide_koolitus_7_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- ekleeride_valmistamise_opiamps_8_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- makroonide_valmistamise_tootuba_4_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- koduste_vorstide_valmistamise_koolitus_6_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- parmitainast_saiade_ja_pirukate_valmistamise_tootuba_6_t_oppekava_muudetud.pdf Ava PDF-dokument
- catering-teeninduse_korraldamine_60_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- dessertide_valmistamine_-_taienduskoolitus_toitlustajale_24_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- kulmade_suupistete_valmistamine_-_praktiline_taienduskoolitus_toitlustajale_20_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- pagari-_ja_kondiitritoodete_tehnoloogia_taienduskoolitus_80_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- slaavi_rahvuskook_-_praktiline_taienduskoolitus_toitlustajale_20_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- tervislikud_aedviljatoidud_-_praktiline_taienduskoolitus_toitlustajale_20_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- vahemeremaade_rahvustoidud_-_praktiline_taienduskoolitus_toitlustajale_40_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- menuu_koostamine_ja_kalkulatsioon_toitlustusettevottes_40_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- serveerimise_ja_teenindamise_alused_ning_jookide_algopetus_40_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- 3d-piparkookide_valmistamise_ja_kaunistamise_tootuba_6_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- pitsiliste_piparkookide_valmistamine_4_t_oppekava.pdf Ava PDF-dokument
- piparkoogist_jouluehete_valmistamine_5_t_luhikava.pdf Ava PDF-dokument
- kitsejuustu_valmistamine_kodukoogis_10_t_oppekava.pdf Ava PDF-dokument