Uudised

Eritüüpi laudade katmise ja teenindamise koolitus ootab huvilisi. 16. oktoober heleri.vallimägi


Pakume võimalust osaleda praktilisel koolitusel "Eritüüpi laudade katmine ja teenindamine."
 

Koolitus toimub 22.okt, 29.okt, 5.nov ja 9.nov.

Koolituse maht on 24 akadeemilist tundi.

Koolituse teemad:

  • toitlustusteeninduse ja klienditeeninduse põhimõtted

  • ettevalmistustööd saalis

  • lauad, lauapesu (laudade linutamine, seelikute kinnitamine ja linade korjamisvõtted)

  • ruumide ja laudade kaunistamine (furšettlaud, rootsi laud, juustulaud, kohvi- ja teelaud, joogilaud, erinevad temaatilised peolauad)

  • salvrättide voltimine

  • laua- ja serveerimisnõud, söögiriistad ja serveerimisvahendid

  • eelkatete koostamine menüüde alusel

  • roogade ja jookide serveerimise tehnika

  • kasutatud nõude ja laua koristamine



Koolitusele registreerimine toimub SIIN
 

Lisainfo

koolitusjuht

Gärt Oselin

515 5611

gart.oselin@jkhk.ee
 

Pakume võimalust osaleda praktilisel koolitusel "Eritüüpi laudade katmine ja teenindamine."
 

Koolitus toimub 22.okt, 29.okt, 5.nov ja 9.nov.

Koolituse maht on 24 akadeemilist tundi.

Koolituse teemad:

  • toitlustusteeninduse ja klienditeeninduse põhimõtted

  • ettevalmistustööd saalis

  • lauad, lauapesu (laudade linutamine, seelikute kinnitamine ja linade korjamisvõtted)

  • ruumide ja laudade kaunistamine (furšettlaud, rootsi laud, juustulaud, kohvi- ja teelaud, joogilaud, erinevad temaatilised peolauad)

  • salvrättide voltimine

  • laua- ja serveerimisnõud, söögiriistad ja serveerimisvahendid

  • eelkatete koostamine menüüde alusel

  • roogade ja jookide serveerimise tehnika

Pakume võimalust osaleda praktilisel koolitusel "Eritüüpi laudade katmine ja teenindamine."
 

Koolitus toimub 22.okt, 29.okt, 5.nov ja 9.nov.

Koolituse maht on 24 akadeemilist tundi.

Koolituse teemad:

  • toitlustusteeninduse ja klienditeeninduse põhimõtted

  • ettevalmistustööd saalis

  • lauad, lauapesu (laudade linutamine, seelikute kinnitamine ja linade korjamisvõtted)

  • ruumide ja laudade kaunistamine (furšettlaud, rootsi laud, juustulaud, kohvi- ja teelaud, joogilaud, erinevad temaatilised peolauad)

  • salvrättide voltimine

  • laua- ja serveerimisnõud, söögiriistad ja serveerimisvahendid

  • eelkatete koostamine menüüde alusel

  • roogade ja jookide serveerimise tehnika

  • kasutatud nõude ja laua koristamine



Koolitusele registreerimine toimub SIIN
 

Lisainfo

koolitusjuht

Gärt Oselin

515 5611

gart.oselin@jkhk.ee